fbpx

Demo gavekort

Med NemGavekort kan dit gavekort tilpasses, så det matcher din visuelle identitet. Baggrundsbillede, logoer, farver, skrifttyper mm. ændres, således det passer til netop dit firma.

Betalingsaftalen er din og du kan selv vælge, hvem af vores understøttede leverandører, du ønsker at bruge. Pengene går selvfølgelig direkte ind på din konto – vi tager ikke kommission.

Med NemGavekort har du også både mulighed for at sælge almindelige værdi-gavekort eller du kan sælge deal/tilbudsgavekort. Se vores to eksempler herunder.

Vores første demo er en ganske almindelig cafe, der sælger penge-gavekort. I denne demo bruger vi dynamisk beløb, hvor køber selv kan vælge, hvor stort et beløb, gavekortet skal være på. Det er også muligt at vælge faste beløb – fx 200, 500, 1000 kr.

Cafeen tilbyder mail og SMS som leveringsmetoder.

Når man sælger gavekortet via sin hjemmeside, har man mulighed for at indsætte gavekortet som en “Lightbox” ved hjælp af vores plugin (WordPress). I nogle tilfælde kan vi også hjælpe med at opsætte denne funktion på andre typer hjemmesider. Alternativt kan man sætte et link ind til salg på fuld skærm. Se de to eksempler nedenfor.

Vores anden demo er en sushi-restaurant, der har lavet et deal-gavekort med en “Sushidate for 2”. Her har de selv skrevet vilkårerne. De har også valgt at sætte et stemningsbillede ind.

Restauranten tilbyder mail og SMS som leveringsmetoder.

Igen har man både mulighed for at lave en pop-up eller indsætte link til fuld skærm.