fbpx

Online betaling

Med NemGavekort får din virksomhed tilknyttet sin egen online betalingsaftale til gavekort systemet – hvorved alle betalinger tilgår virksomhedens bankkonto direkte, uden vi har med transaktionen at gøre.

Vi tilbyder integration til danske epay (mulighed for mobilepay) samt amerikanske Stripe.

Læse mere om betalingsintegration herunder.

ePay

ePay er en betalingsløsning, der gør det nemt at tage imod betalinger online. De tilbyder fleksible og sikre betalingsløsninger til små og store virksomheder over hele Europa.

Firmaet er stiftet i Danmark, og er senere gået sammen med Bambora, en anden stor Skandinavisk betalingsplatform. Sammen tilbyder de forskellige produktpakker, som er målrettet forskellige størrelser virksomheder.

Besøg deres hjemmeside for at lære mere om ePay.

Stripe

Stripe er en tredjepart betalingsløsning, der giver dig mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort i din Webshop. Det er sikkert og hurtigt – og du kan næsten behandle betalinger med det samme.

Stripe opererer uden opstarts omkostning og uden abonnement – men derimod med en transaktions baseret forretnings model.

I opstartsfaser eller i forretninger med mindre eller svingende ordre volumen kan stripe være et rigtig fornuftig valg.

Reepay

Reepay er en ny dansk spiller på markedet for online betaling. Reepay er grundlagt af folk med stor erfaring fra betalingsbranchen og tilbyder en betalingsløsning med stor fleksibilitet ift. indløsning. 

Læs mere om priser og services på Reepays hjemmeside.

DIBS

DIBS har 19 års erfaring med e-handel, mobil handel og online betaling. De er dansk-ejet og tilbyder derfor support fra dansksprogede medarbejdere.

De opererer  med forskellige abonnementer i forskellige prisklasser – læs mere om DIBS og hvad de tilbyder på deres hjemmeside.

​QuickPay

QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed! De er certificeret af PCI Security Standards Council. QuickPay er simpelt at installere til jeres nuværende system. Nem og bekvem integration med QuickPay uden ekstra omkostning.

Læs mere om priser og services på Quickpays hjemmeside.