Online betaling

Med NemGavekort får din virksomhed tilknyttet sin egen online betalingsaftale til gavekortsystemet.

Dermed går alle betalinger direkte ind på din bankkonto, uden vi håndterer transaktionen.

Vi hjælper dig med oprettelsen, som selvfølgelig står i dit eget navn.

Læse mere om betalingsintegrationer herunder.

Bambora Checkout

Bamboras egen betalingsplatform som alt-i-én-løsning til online betaling. Her fås et flot layout i betalingsvinduet, simpel checkout og brugervenlig oplevelse. Med Bambora Checkout kan du tage imod betalinger med Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Mobilepay og ViaBill.

Besøg deres hjemmeside for at lære mere om Bambora Checkout

ePay

ePay er en betalingsløsning, der gør det nemt at tage imod betalinger online. De tilbyder fleksible og sikre betalingsløsninger til små og store virksomheder over hele Europa.

Firmaet er stiftet i Danmark, og er senere gået sammen med Bambora, en anden stor Skandinavisk betalingsplatform. Sammen tilbyder de forskellige produktpakker, som er målrettet forskellige størrelser virksomheder.

Besøg deres hjemmeside for at lære mere om ePay.

Stripe

Stripe er en tredjepart betalingsløsning, der giver dig mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort i din Webshop. Det er sikkert og hurtigt – og du kan næsten behandle betalinger med det samme.

Stripe opererer uden opstarts omkostning og uden abonnement – men derimod med en transaktions baseret forretnings model.

I opstartsfaser eller i forretninger med mindre eller svingende ordre volumen kan stripe være et rigtig fornuftig valg.

Billwerk+

Billwerk+

Billwerk+ (tidligere Reepay) er grundlagt af folk med stor erfaring fra betalingsbranchen og tilbyder en betalingsløsning med stor fleksibilitet ift. indløsning.

Læs mere om priser og services på Billwerk+’s hjemmeside.

​QuickPay

QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed! De er certificeret af PCI Security Standards Council. QuickPay er simpelt at installere til jeres nuværende system. Nem og bekvem integration med QuickPay uden ekstra omkostning.

Læs mere om priser og services på Quickpays hjemmeside.