Om systemet

Sælg gavekort 24 timer i døgnet

NemGavekort er et webbaseret gavekortsystem, som tilkobles din egen hjemmeside eller Facebook-side. Herfra kan dine kunder købe og betale gavekort 24 timer i døgnet.

Det elektroniske gavekort som leveres pr. e-mail eller SMS styles i et layout og et design som matcher netop din forretnings look og design. Læs mere om design her.

Gennem et fast, månedligt abonnement får du en optimal gavekortløsning. Vi opretter en online betalingsaftale til dit eget CVR-nummer, så betalinger går direkte ind på din forretnings bankkonto. Dermed håndterer vi på intet tidspunkt pengene.

Dine kunder kan ved køb af gavekort specificere afsender og modtager samt skrive en personlig hilsen på gavekortet. Derudover kan kunden oplyse et fremtidigt tidspunkt for levering af det elektroniske gavekort pr. e-mail eller SMS.

NemGavekort er 100 % optimeret til smartphones og tablets. I praksis betyder det, at kunden kan købe og betale for sit gavekort via både pc, tablet og smartphone uden problemer.

Gavekort på beløb og oplevelsesgavekort

Med NemGavekort kan dine kunder købe gavekort til din forretning. Med Basic-pakken kan du sælge gavekort på beløb, mens du med vores tilvalgsmodul også kan sælge oplevelsesbevis.

N

Eget look og design

N

Integrer på hjemmeside

N

Integrer på Facebook side

N

Tilknyt afsender, modtager og hilsen

Sådan indløses gavekortet

NemGavekort er et webbaseret gavekortsystem. Det betyder, at alt du behøver for at håndtere og indløse gavekort er en computer, tablet eller lignende – og selvfølgelig en internetforbindelse.

Kunden medbringer sit gavekort i butikken/forretningen på sin smartphone eller som et printet gavekort.

Gavekortet kan indløses ved at scanne QR-koden direkte fra iPad, tablet eller smartphone, eller ved at indtaste den unikke kode i indløsningsfeltet. Herefter godkendes gavekortet  markeres som ‘indløst’.

Så snart et gavekort markeres som indløst, registreres dette også i administrationsdelen af NemGavekort.

Således kan du og dine medarbejdere altid følge med i antal udstedte, ubrugte og indløste gavekort.