fbpx

Om systemet

Sælg gavekort 24 timer i døgnet

NemGavekort er et webbaseret gavekort system som tilkobles kundens egen hjemmeside eller Facebook side, hvorfra forretningens egne kunder kan købe og betale gavekort – 24 timer i døgnet.

Via et månedligt abonnement, får du den perfekte gavekortløsning. Vi opretter en online betalingsaftale til dit eget CVR-nummer således betalinger går direkte ind på din forretnings egen bankkonto, UDEN vi har med pengene at gøre.

Som køber af et gavekort til f.eks. en restaurant – kan man specificere afsender og modtager samt en personlig hilsen på gavekortet – og endda oplyse et fremtidigt tidspunkt for levering af det elektroniske gavekort, pr. e-mail eller SMS.

NemGavekort er 100 % optimeret til smartphones og tablets – hvilket i praksis betyder, at din kunden i ro og mag kan købe og betale for sit gavekort via telefonen.

Det elektroniske gavekort som leveres pr. e-mail eller SMS styles i et layout som matcher netop din forretnings look og design.

Læs mere om design her

Gavekort på beløb
Med NemGavekort giver du dine kunder muligheden for, at købe gavekort til din forretning. Kunden bestemmer selv beløbet på gavekortet.

Salget stiger
Hvert år stiger salget af gavekort. Mange køber lige nu gavekort for at støtte deres favorit forretninger.
Gavekortet har en tidsbegrænset periode på 3 år.

 

 

N

Eget look og design

N

Integrer på hjemmeside

N

Integrer på Facebook side

N

Tilknyt afsender, modtager og hilsen

Sådan indløses gavekortet

NemGavekort er et webbaseret gavekort system. Det betyder, at alt der behøves for at håndtere indløsning af gavekort er en computer, tablet eller lignende og selvfølgelig Internetforbindelse.

Kunden medbringer sit elektroniske gavekort i butikken/forretningen – enten på sin smartphone eller som et printet gavekort. Gavekortet kan indløses ved at scanne QR-koden direkte fra iPad, tablet eller smartphone, eller ved at indtaste den unikke kode i indløsningsfeltet – hvorefter gavekortet godkendes og markeres som Indløst.

Så snart et gavekort markeres som indløst – registreres dette også i administrationsdelen af NemGavekort.

Således kan medarbejdere altid følge med i, hvor mange gavekort som er udstedte, men ubrugte og ligeledes hvor mange gavekort som er indløst.