Demo gavekort

Med NemGavekort kan dit gavekort tilpasses, så det matcher din forretnings visuelle identitet. Det vil sige, at baggrundsbillede, logoer, farver og skrifttyper ændres, så de passer til netop dit firma.

Du har din egen betalingsaftale og kan selv vælge, hvilken af vores understøttede leverandører, du ønsker at bruge. Pengene går selvfølgelig direkte ind på din konto, uanset om gavekortet bliver indløst eller ej – vi tager tilmed ikke kommission.

Med NemGavekort kan du både sælge gavekort på beløb og gavekort til bestemte oplevelser, deals eller tilbud.

Du kan se to bud på, hvordan gavekortløsninger kan se ud i vores demoer herunder.

Denne demo er en fiktiv café, der sælger gavekort på beløb. I denne demo bruger vi dynamisk beløb, hvor kunden selv kan indtaste et beløb. Det er også muligt at vælge faste beløb – fx 200, 500, 1000 kr.

Caféen tilbyder mail og SMS som leveringsmetoder.

Når du sælger gavekortet via din hjemmeside, har du mulighed for at indsætte gavekortet som en “lightbox” ved hjælp af vores plugin (WordPress). I nogle tilfælde kan vi også hjælpe med at opsætte denne funktion på andre typer hjemmesider. Alternativt kan du sætte et link ind til fuld skærm.

Se de to eksempler nedenfor.

Vores anden demo er en fiktiv sushirestaurant, der sælger oplevelsesgavekort med en “sushidate for 2”.

Restauranten kan selv skrive vilkårene for gavekortet. Det er ligeledes muligt at tilføje et selvvalgt stemningsbillede til gavekortet.

Restauranten tilbyder mail og SMS som leveringsmetoder.

Igen har man både mulighed for at lave en pop-up eller indsætte link til fuld skærm.