Kundereferencer

Vi er så glade for vores kunder

NemGavekort er et danskudviklet gavekortsystem med kunder i mange forskellige brancher fordelt på hele landet. Vi er en seriøst samarbejdspartner for netop din forretning.

Vi arbejder løbende med udvikling af vores gavekortsystem, så det altid er i overensstemmelse med tidens trends og kundernes behov. Med udviklingen indenfor digitale løsninger er online gavekort blevet populære blandt forbrugerne. Derfor er salg af digitale gavekort et helt naturligt valg for mange forretninger, fordi det gør det muligt at sælge gavekort døgnet rundt fra egen hjemmeside. 

Hos NemGavekort har vi stor erfaring med opsætning af online gavekortsalg til mange brancher, bl.a. caféer, restauranter, aktivitetsudbydere, spa- og wellness-steder og mange flere.

Herunder kan du se nogle af de virksomheder, vi samarbejder med.

“Vi er meget glade for at gøre brug af NemGavekort, som letter processen betydeligt, i forhold til at vi ikke kun kan sælge gavekort i fysisk form men også digitalt. Dette betyder også meget for personer, der ikke skal komme hele vejen til os for at hente et gavekort, men at man blot kan få det tilsendt pr. mail eller telefon.”

Tobias Wind Tofte

Café Kirkeladen

“Jeres gavekort sælger fint hos mig hver måned, og mine kunder er tilfredse med den nemme løsning via min hjemmeside. Det virker bare” 🙂

Jannie Thornblad Jessen

Thornblad Klinik

Cafe Skt. Gertrud
LidoCafeen
Svaneke bryggeri
Zone massage
Thornblad klinik logo
Villa Gallina logo
Restaurant Møntergade logo
Conrads logo
Den Gyldne okse logo
Café Kirkeladen logo
Rasoi logo